Belediyede Uzunsokak toplantısı!

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Uzun Sokak esnafı ile bir toplantı yaparak esnafın sorun ve isteklerini dinledi.Toplantıda Trabzon’un trafiğe kapalı en işlek caddelerinden biri olan Uzun Sokak’ta esnaların işyerlerine mal getirmek iç

Belediyede Uzunsokak toplantısı!

Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan Bali, Uzun Sokak esnafı ile bir toplantı yaparak esnafın sorun ve isteklerini dinledi.

Toplantıda Trabzon’un trafiğe kapalı en işlek caddelerinden biri olan Uzun Sokak’ta esnaların işyerlerine mal getirmek için araçlarını gelişigüzel saatlerde sokak içerisine çıkarmasının önüne geçilmesi için de görüş birliğine varıldı.

Buna göre esnaflar işyerlerine mal getirmek için sabah ve akşam belirli saatleri kullanacak. Böylece araçların Uzun Sokak’a gelişigüzel giriş ve çıkış yapmalarının önüne geçilmiş olacak.

Toplantıda konuşan Başkan Yardımcısı Bali, Uzun Sokak’ın Trabzon’un en işlek caddelerinden biri olduğunu belirterek, “Daha önce yapılan düzenlemelerle trafiğe kapatılan Uzun Sokak’ta esnafların işlerlerine mal getirmek için kendilerine araç giriş kartları verilmişti. Son zamanlarda araçların Uzun Sokak’a düzensiz olarak giriş çıkış yaptıklarını gözlemledik.

Bunun üzerine esnafımızla bir toplantı yaparak hem bu konu üzerinde hem de esnafımızın diğer sorunlarını görüşmek üzere toplantı yaptık. Buna göre araç giriş ve çıkış saatlerinin belirli bir düzenleme getirilmesin kararı aldık. Duyarlılıklarından dolayı esnafımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel