Belediye ve Esnafın kavgası ağaçları kestirdi

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Maçka İlçesinde Belediye görevlileri ile esnaf arasında yaşanan tartışmanın cezasını ağaçlar çekti. Edinilen bilgiye göre; Belediye yetkilileri ilçede bulunan esnaflara kaldırımda bulunan akasya ağaçlarının altına

Belediye ve Esnafın kavgası ağaçları kestirdi

Haber61.Net – Haber Servisi – Trabzon’un Maçka İlçesinde Belediye görevlileri ile esnaf arasında yaşanan tartışmanın cezasını ağaçlar çekti. Edinilen bilgiye göre; Belediye yetkilileri ilçede bulunan esnaflara kaldırımda bulunan akasya ağaçlarının altına masa koymaması yönünde uyarıda bulduğu öğrenildi. Bu uyarıya esnaf pek aldırış etmeyince belediye görevlileri kaldırımda bulunan akasya ağaçlarını keserek kaldırdığı öğrenildi. Bu duruma Maçka İlçesinde yaşayan vatandaşlar isyan etseler de belediye çalışanlarına engel olmadılar. Kesilen ağaçlar belediyeye ait araçlar ile birlikte getirildi. Böylelikle Maçka’nın akasya ağaçları esnaf ile belediye arasındaki çekişmeye yenik düştü. 

Haber : Şükrü Üçüncü 

20140829_101440.jpg

20140829_105232.jpg

20140829_101508.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler