Belediye, vatandaş işbirliği ile yol yapıyor!

Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Yeşilkent beldesinde, belediye ve vatandaş işbirliği ile beton yol yapılıyor.Yeşilkent İstiklal Mahallesi Kartal mevkisinde oturan vatandaşlar, özellikle kış aylarında yaşadıkları ulaşım sorununa belediye ile ortak iş yaparak

Belediye, vatandaş işbirliği ile yol yapıyor!

Ordu'nun Ünye ilçesine bağlı Yeşilkent beldesinde, belediye ve vatandaş işbirliği ile beton yol yapılıyor.

Yeşilkent İstiklal Mahallesi Kartal mevkisinde oturan vatandaşlar, özellikle kış aylarında yaşadıkları ulaşım sorununa belediye ile ortak iş yaparak çözüm buldu. Sermayesini kendi aralarında toplayan ve belediyeden yardım alan İstiklal Mahallesi sakinleri, 700 metre beton yola kavuşuyor.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Yeşilkent Belediye Başkanı Kemal Maral, "Buradaki mahalleli ile birlikte yolun meyilli olmasından ve stabilize asfaltın yol üzerinde durmamasından dolayı beton yol yapma kararı aldık. Bu işin maddi kısmını mahalleli yerine getirdi. Belediye olarak bizler de bunun üzerine katkı yapıyoruz. Şu ana kadar 200 metre beton döküldü. 500 metre daha dökülüp toplam 700 metreye tamamlanacak. Ulaşım olarak Yeşilkent’te uzun yıllar sorun yaşadığımız bir noktaydı burası. Atılan betonla 50-100 yıl ömürlü bir çözüme kavuşmuş oldu” dedi.

20131001aw000176_03.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler