Belediye paraları hesaba yatırdı

Trabzon Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) ortaklaşa yürüttükleri Zağnos ve Tabakhane kentsel dönüşüm projeleri kapsamında mülkleri kamulaştırılan vatandaşlara verilmek üzere 5 milyon 800 bin lira ödenek geldi. Belediye, anlaşma sağl

Belediye paraları hesaba yatırdı

Trabzon Belediyesi ile Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın (TOKİ) ortaklaşa yürüttükleri Zağnos ve Tabakhane kentsel dönüşüm projeleri kapsamında mülkleri kamulaştırılan vatandaşlara verilmek üzere 5 milyon 800 bin lira ödenek geldi. Belediye, anlaşma sağlanan mülk sahiplerinin hesaplarına paralarını yatırdı.

 

TOKİ, Tabakhane Projesi kamulaştırmaları için 4 milyon, Zağnos Kentsel Dönüşüm ek projesi kapsamında anlaşma sağlanan vatandaşlar için de 1 milyon 800 bin lira ödenek gönderdi.

 

Son ödenen paralarla birlikte şimdiye kadar Zağnos Kentsel Dönüşüm Projesi için 101 milyon 800 bin, Tabakhane Kentsel Dönüşüm Projesi için de 18 milyon 269 bin lira kamulaştırma bedeli ödenmiş oldu.

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tabakhane ve Zağnos kentsel dönüşüm projelerinde kamulaştırmaların tüm hızıyla sürdüğünü belirterek, ''Projeler kapsamında anlaşma sağladığımız vatandaşlara ödenmek üzere TOKİ tarafından 5 milyon 800 bin lira ödenek geldi ve bu paraları vatandaşların hesaplarına yatırdık. Kentimizin çehresini değiştirecek kentsel dönüşüm projeleri için desteklerini esirgemeyen Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ile TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar'a teşekkür ediyorum'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel