Belediye bayram öncesi sevindirdi

 Trabzon Belediyesi Kurban Bayramın öncesi ihtiyaçlı vatandaşları sevindirdi. Belediye, hayırsever işadamlarının da katkılarıyla 2 bin 500 vatandaşa yaklaşık 7 bin 500 parça giyecek yardımında bulundu. Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’ndeki oluştu

Belediye bayram öncesi sevindirdi

 

Trabzon Belediyesi Kurban Bayramın öncesi ihtiyaçlı vatandaşları sevindirdi.

 

Belediye, hayırsever işadamlarının da katkılarıyla 2 bin 500 vatandaşa yaklaşık 7 bin 500 parça giyecek yardımında bulundu.

 

Esentepe Çocuk ve Gençlik Eğitim Merkezi’ndeki oluşturulan mağazadan verilen giyeceklerin dağıtımı büyük oranda tamamlandı.

 

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu sosyal belediyecilik anlayışıyla her zaman ihtiyaçlı vatandaşların yanlarında olduklarını belirterek, “ Bilindiği gibi oluşturduğumuz Gıda Bankası ile her ay 1400 aileye kuru gıda yardımı yapılırken her gün 505 aileye 1352 adet ekmek yardımında bulunuyoruz. Sosyal Dayanışma Merkezi ile birlikte şimdiye kadar 1000 aileye 2.el eşya yardımı yapılırken ihtiyaçlı ailelere 8 bin parça giyecek yardımı yaptık. Kurban Bayramı öncesinde hayırsever işadamlarımızın da katkılarıyla 2 bin 500 vatandaşımıza 7 bin 500 parça giyecek yardımında bulunduk. İhtiyaçlı vatandaşlarımıza en titiz şekilde yardımlarını ulaştırarak yanlarında yer alan Belediyemiz Sosyal Yardım Müdürlüğü personeline ve destek veren hayırsever işadamlarımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel