Belediye bayram hazırlıkları tamam

 Trabzon Belediye'sinin, vatandaşların rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı için gerekli hazırlıkları yaptığı bildirildi. Trabzon Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Bayram boyunca belediye otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceği, bayramda yoğun ola

Belediye bayram hazırlıkları tamam

 

Trabzon Belediye'sinin, vatandaşların rahat ve huzurlu bir Ramazan Bayramı için gerekli hazırlıkları yaptığı bildirildi.

 

Trabzon Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamada, Bayram boyunca belediye otobüslerinin ücretsiz hizmet vereceği, bayramda yoğun olarak yapılan kabir ziyaretleri için de kabristanlıklara ücretsiz otobüs seferleri gerçekleştirileceği belirtildi.

 

Açıklamada, Boztepe ve Bahçecik mezarlıklarında kabir ziyaretinde bulunacak vatandaşlar için Meydan'da bulunan eski Bağkur binası önünden, Bostancı ve Sülüklü mezarlıkları için ise Trabzon Baro binası önünden otobüs seferleri düzenleneceği ifade edildi.

 

Mezarlıklardaki düzenleme, temizleme ve boyama çalışmalarının tamamlandığı vurgulanan açıklamada, kabir ziyareti yapmak için mezarlıklara gelen engelli, hasta ve yaşlı vatandaşların istemeleri halinde belediye görevlileri tarafından kabir ziyaretlerinin yapılmasının sağlanacağı bildirildi.

 

Açıklamada, bayramda denetlemelerin de devam edeceği belirtilerek, şunlar kaydedildi:

 

"Bayram boyunca vatandaşların yoğun olduğu yerlerdeki zabıta görevlilerinin sayısı artırılacak, vatandaşların alışveriş ve ziyaretlerini rahatlıkla yapmaları sağlanacak. Yine bayramda özellikle şekerci, tatlıcı ile pasta imal eden ve satan iş yerleri sürekli denetlenecek. Su, kanal, temizlik ve itfaiye hizmetleriyle ilgili nöbetçi ekipler oluşturularak, hizmetlerin aksamadan devam ettirilmesi sağlanacak. Herhangi bir olumsuzluk durumunda ekipler, vatandaşların şikayetlerine kısa sürede müdahale edecek. Vatandaşlar 3211628, 185 ve 188 nolu telefonları arayarak, şikayet ve isteklerini bildirebilirler."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel