Belediye Başkanı Pelitli'yi inceledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, merkeze bağlı Pelitli beldesinde incelemelerde bulundu.Pelitli Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı ile birlikte vatandaşları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u gelec

Belediye Başkanı Pelitli'yi inceledi

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, merkeze bağlı Pelitli beldesinde incelemelerde bulundu.

Pelitli Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı ile birlikte vatandaşları ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon’u gelecek kuşaklara en iyi şekilde aktarma gayreti içerisinde olduklarını kaydetti.

Pelitli AK Parti Belde Teşkilatı’nı da ziyaret eden Başkan Gümrükçüoğlu, gelen talepler doğrultusunda ilçe ve belde belediyelerine altyapı, makine araç ve gereç ile personel desteğinde bulunmaya çalıştıklarını kaydederek, "İlçe ve belde belediyelerimiz ellerindeki imkânlar ölçüsünde vatandaşlara en iyi hizmeti vermeye çalışıyorlar. Büyükşehir olmaya hazırlanan bir belediye olarak biz de imkânlarımız ölçüsünde ilçe ve belde belediyelerimizin yanında olmaya gayret gösteriyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Trabzon'a en güzel hizmeti vermenin çabası içerisindeyiz" dedi.

Pelitli Belde Belediye Başkanı Ömer Kayıkçı ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Trabzon Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu her zaman bizlere destek oluyor. Trabzon Belediyesi'nin ağabey belediye olarak bizlerin yanında olmasından son derece memnunuz. Başkanımız her fırsatta beldemizi ziyaret ediyor. Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı Başkan Gümrükçüoğlu'na teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Ziyaret esnasında Hüseyin Şahin adlı vatandaşın sunduğu kaval dinletisi salondakilerden alkış aldı. Başkan Gümrükçüoğlu, ”Kaval resitali ile günün bütün yorgunluğunu üzerimizden attık” diyerek Şahin’e teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel