Belediye Başkanı fındık hasatında!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Alınca Köyü’nde fındık hasadı yapan vatandaşlarla birlikte fındık topladı.İlk olarak Erdoğan ailesinin hasat arası yemeğine konuk olan Başkan Aksu, daha sonra bahçeye giderek fındık topladı.Başkan Aksu, fındık bahçesin

Belediye Başkanı fındık hasatında!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Alınca Köyü’nde fındık hasadı yapan vatandaşlarla birlikte fındık topladı.

İlk olarak Erdoğan ailesinin hasat arası yemeğine konuk olan Başkan Aksu, daha sonra bahçeye giderek fındık topladı.

Başkan Aksu, fındık bahçesinde yaptığı açıklamada, sıcak günlerde fındık toplamanın zor olduğunu belirterek, "Tüm halkımız fındık bahçelerinde. Onları ziyaret etmek istedik. Birlikte fındık topladık. Fındık harmanında fındık seçtik. Bu sene inşallah fındık fiyatları da iyi olur ve insanlar emeğinin karşılığını alırlar. Bu sıcak havalarda bahçelerde çalışmalar zor oluyor. Özellikle de dağlık ve dik olan arazilerde daha zor. Emek veriliyor, yıllardır alınamayan emeklerin karşılığı umarım bu sene alınır. Bu seneki fındık gayet güzel ve randımanlı. Herkese bol bereketli hasatlar diliyorum. Bu durum fındığın fiyatını daha yükselecektir. Birilerini zengin etmek için değil herkes kendi emeğinin karşılığını alması gerekir. Bu yüzden vatandaşlarımızın kimseye emanete fındıklarını vermemelerini rica ediyoruz" dedi.

Aksu, daha sonra köyde fındık hasadı gerçekleştiren vatandaşlara fındık sepeti hediye etti.

20130819aw000592_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel