Belediye başkanı çay bahçesine düştü

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yörede yamaç paraşütünü yaygınlaştırmak amacıyla Rize Belediyesi bünyesinde kurulan Yamaç Paraşütü Spor Kulübü üyeleri ve Trabzon'dan gelen yamaç paraşütçüleri ile kent merkezine bağlı Çorapçılar mevkiine gitti. Bireys

Belediye başkanı çay bahçesine düştü

Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı, yörede yamaç paraşütünü yaygınlaştırmak amacıyla Rize Belediyesi bünyesinde kurulan Yamaç Paraşütü Spor Kulübü üyeleri ve Trabzon'dan gelen yamaç paraşütçüleri ile kent merkezine bağlı Çorapçılar mevkiine gitti.

 
Bireysel atlayışların ardından eğitmeni ile birlikte atlayış yapmak isteyen Bakırcı, ilk deneme başarısız oldu. Bunun üzerine hazırlıklar tamamlanarak ikinci deneme gerçekleştirildi. İkinci denemede de havalanamayan paraşüt, irtifa kaybederek uçurumdan aşağıya süzüldü.
Uçurumun 5-6 metre altında yer alan çay bahçesine çakılan Bakırcı ve paraşüt eğitmenine ilk müdahale olay yerinde yapıldı. İlk müdahalenin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Bakırcı'nın kaburgalarında ezilme olduğu ve tedavisine başlandığı bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler