Bektaş;''Muhtarlık maaşının tamamını...''

Trabzon’un büyükşehir olmasının ardından en büyük mahalle olma özelliğini kazanan Çukurçayır için Gazeteci Kemal Bektaş adaylığını açıkladı.Trabzon’da yıllardır basın sektöründe hizmet veren Kemal Bektaş, Çukurçayır Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkl

Bektaş;''Muhtarlık maaşının tamamını...''

Trabzon’un büyükşehir olmasının ardından en büyük mahalle olma özelliğini kazanan Çukurçayır için Gazeteci Kemal Bektaş adaylığını açıkladı.

Trabzon’da yıllardır basın sektöründe hizmet veren Kemal Bektaş, Çukurçayır Mahallesi Muhtarlığına adaylığını açıkladı. Yıllardır gerek siyasilerden gerek bürokratlardan edindiği bilgi ve tecrübelerini mahallesi için harcayacağını belirten Bektaş, önemli projeleriyle dikkat çekiyor.

Çukurçayır Mahallesi için birçok projesi olduğunu belirten Bektaş, şöyle konuştu: “Öncelikli hedefimiz daha güzel bir Çukurçayır olacak. Hiçbir zaman muhtarın yetki ve görevleri dışında vaatte bulunarak halkımızı kandırmayacağız. Nüfusun hızla arttığı bir mahallede sorunların ne olduğunu gayet iyi biliyoruz. Halkımız yetki verdiği takdirde bu sorunların minimuma indirilmesi ve yaşanmaması için her zaman dayanışma içerisinde olacağız. Görev süresi boyunca dönüşümlü olarak her hafta bir sitemizi ziyaret ederek sorunları dinleyeceğiz ve çözüm önerilerini alacağız. Biz, çöp sorunundan tutun çevre düzenlemesine kadar her alanda titizlikle çalışacağız.”
Muhtarlık maaşının artmasına da değinen Bektaş, sözlerini şöyle tamamladı:

“Halkımızın kafasında muhtarlık maaşı ve silah ruhsatları için değişik düşünceler oluşmakta. Biz, demokrasi ve barış içinde yaşamayı benimseyen insan olarak her zaman silahsızlanmaktan yana olduk. Bir diğer konuda muhtarlık maaşının yükseltilmesi. Bu konuda yaptığımız toplantılar sonucunda göreve geldiğimiz taktirde görev süresi boyunca muhtarlık maaşının tamamını lösemili çocuklar yararına diğer gelirleri ise yardıma muhtaç ailelere aktarma kararı aldık. Hedef hizmetse biz bu hizmete talibiz. Rant ve para bizim için doğru değildir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel