Bekci dilsiz olunca!..

 Kendi kaderine terk edilen otel dün kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından kundaklandı. Daha önce taşlanarak camları kırılan otelin 3 katı aynı anda ateşe verildi. Otelde başlayan farkeden  bekçi Birol Faiz itfaiyeyi aradıysa da konuşma özürlü olduğu

Bekci dilsiz olunca!..

 

Kendi kaderine terk edilen otel dün kimliği belirlenemeyen şahıslar tarafından kundaklandı. Daha önce taşlanarak camları kırılan otelin 3 katı aynı anda ateşe verildi. Otelde başlayan farkeden  bekçi Birol Faiz itfaiyeyi aradıysa da konuşma özürlü olduğundan derdini anlatamadı.
 
Koşarak polis karakoluna giden bekçi Faiz, polisleri alarak otele geri geldi. Yangını fark eden polisler önce itfaiyeye haber verdiler daha sonra da araçlarındaki yangın tüpleriyle müdahale ettiler.  Yangın büyümeden söndürülürken, saldırganların otelin eşyalarını kırdıkları ve değerli olanları çaldıkları belirlendi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel