Bebeğini öldüren kardeşini...

 Hakim Karşısına Çıktı TRABZON’DA yasak aşk sonucu hamile kaldığı iddia edilen Hasret G., karnındaki bebeği öldüren kardeşi Muhammet G.’yi duruşmada affetti. Hamile kaldığını öğrendiği kız kardeşi Hasret G.'yi (20)  tabancayla vuran Muhammet G., Trabzon 2

Bebeğini öldüren kardeşini...
 
Hakim Karşısına Çıktı
 
TRABZON’DA yasak aşk sonucu hamile kaldığı iddia edilen Hasret G., karnındaki bebeği öldüren kardeşi Muhammet G.’yi duruşmada affetti. Hamile kaldığını öğrendiği kız kardeşi Hasret G.'yi (20)  tabancayla vuran Muhammet G., Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde öldürmeye teşebbüs suçundan hakim karşısına çıktı. Onüç yıldan yirmi yıla kadar da hapsi istenilen Muhammet. G. yaşadıklarını mahkeme heyetine anlattı.
 
İşte Olayın Ayrıntıları
 
MUHAMMET G. “Ablam kilo almaya başlayınca sıkıştırdım.  Hamile olmadığını söyledi, ağladı. Tartıştık, itince camların üzerine düştü. Çocuğun babasını sorunca B.A. olduğunu söyledi. Bu kişiyi aradım, ilgisinin olmadığını söyledi. Önce amcama sonra köye gittim.  Dedemin tabancasını alıp, döndüm. Annem ve ablam kapıda oturuyordu. Ablama çocuğun babasını sorunca ‘sana ne’ dedi. Sinirlendim, birkaç el ateş ettim ve kaçtım.” 
 
Şikayetinden Vazgeçti
 
ŞİKAYETİNDEN vazgeçen Hasret G., kardeşini amcasının azmettirdiğini ileri sürdü.  Hasret G., “Kardeşimin üzerine gidiyordum. Kardeşim böyle bir şey yapacak karakterde değildir. Dedemin de bir silahı yoktur. Silahı kardeşime amcam vermiştir” dedi. Muhammet G.’nin sadece Hasret G.’ye yönelik eylemden yargılandığı ve anne karnında ölen 22 haftalık bebeğe yönelik bir suçtan yargılanmadığı ortaya çıktı.    n 6’da
 
TRABZON’DA yasak aşk sonucu hamile kalan Hasret G., karnındaki bebeği öldüren kardeşi Muhammet G.’yi duruşmada afetti.
 
KARDEŞİNİ ELE VERMEDİ
 
Trabzon'un 3. Nolu Erdoğdu Mahallesi'nde 13 Haziran 2014 tarihinde ablasının B.A. adli kişiden hamile kaldığı öğrenin Muhammet G., bu olayı gurur meselesi yaparak evinin kapısında kardeşini sırtından bıçakladı. Yaralanan Hasret G. kaldırıldığı hastanede kendi kendini yaraladığı belirterek, kardeşini ele vermedi. Hasret G. tedavisinin ardından hastaneden taburcu edildi.
 
BU SEFER TABANCAYLA GELDİ
 
Bu olaydan tüm üç gün sonra 16 Haziran 2014 günü köyüne giderek dedesine ait tabancayı alarak şehre dönen Muhammet G., annesi S.G.'yi arayarak ablasını sordu. Ablasını telefona isteyen Muhammet G. ablasının evde olduğundan emin olunca evin yolunu tuttu. Gece yarısı vardığı evde bir süre ablasıyla oturan Muhammet G. daha sonra silahını çekerek ablasına ateş etti. Vücudunun çeşitli yerlerine 6 kurşun isabet eden Hasret G. kaldırıldığı Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Hasret G. olaydan bir sün sonra da karnındaki 22 haftalık bebeğini kaybetti.
 
SAVCI DAVA AÇTI
 
Kardeşinin yaptığının gururuna dokunduğunu elini kana buladığını belirten Muhammet G. hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis isteyen Cumhuriyet Savcısı Hüseyin Tunçer, zarar ve tehlikenin ağırlığına göre ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası yerine sanığın on üç yıldan yirmi yıla kadar da hapis verilebileceği belirtti. Savcı Tunçer, hazırladığı iddianameyi Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderdi.       
 
Muhammet G., Trabzon 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde öldürmeye teşebbüs suçundan hakim karşısına çıktı. On üç yıldan yirmi yıla kadar da hapsi istenilen Muhammet. G. yaşadıklarını mahkeme heyetine anlattı. Muhammet G., “Ablam kilo almaya başlayınca sıkıştırdım.  Bana hamile olmadığını söyledi, ağladı. Tartıştık, itince camların üzerine düştü. Yine sıkıştırdım ve çocuğun babasını sordum. Bu sefer B.A. olduğunu söyledi. Ablamın telefonundan bu kişiyi aradım, kendisiyle ilgisinin olmadığını söyledi. Önce amcama gittim. Bir gece orda kaldım. Daha sonra köye gittim.  Dedemin tabancasını alıp, eve döndüm. Annem ve ablam kapıda oturuyordu. Ablama çocuğun babasını sorunca ‘sana ne’ dedi. Sinirlendim, birkaç el ateş ettim ve kaçıp yine köye gittim. Polisler geldi ve beni aldı” dedi.
 
ŞİKAYETİNDEN VAZGEÇTİ
 
Şikayetinden vazgeçen Hasret G., kardeşini amcasının azmettirdiğini ileri sürdü.  Hasret G., “Kardeşimin üzerine gidiyordum. Kardeşim böyle bir şey yapacak karakterde değildir. Dedemin de bir silahı yoktur. Silahı kardeşime amcam vermiştir” dedi. Muhammet G.’nin sadece Hasret G.’ye yönelik eylemden yargılandığı ve anne karnında ölen 22 haftalık bebeğe yönelik bir suçtan yargılanmadığı ortaya çıktı.      

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler