Bebeği ile intihara kalktı!

Edinilen bilgiye göre, olay bugün Rize’nin Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartmanın 7. katından bir erkek şahsın bebeği ile pencereden atlamaya çalıştığını gören komşular durumu polise haber verdi. Olay yerine ambulans ve itfaiye araçları sevk edi

Bebeği ile intihara kalktı!

Edinilen bilgiye göre, olay bugün Rize’nin Kale Mahallesi’nde meydana geldi. Bir apartmanın 7. katından bir erkek şahsın bebeği ile pencereden atlamaya çalıştığını gören komşular durumu polise haber verdi. Olay yerine ambulans ve itfaiye araçları sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri genç babayı ikna ederek intihar girişiminden vazgeçirdi. Her ihtimale karşı itfaiye ekipleri tarafından zeminde hava yastığı açıldı.

 
Sakinleştirilen baba kucağındaki bebeği ile polis ekipleri tarafından Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü. Coşkun Sancaktutan isimli baba polis aracına bindirilirken basın mensuplarını sorularını yanıtlayarak, “Kaynanam yuvamızı yıktı. Onun evinde oturuyoruz. Tartışınca bana kapıyı gösterdi. Ev onun ya. Bebeğimi ona bırakmayacağım” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel