Bayramda Belediye otobüsleri ücretsiz

Gümüşhane'de belediye otobüslerinin, bugün ve Ramazan Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceği bildirildi. Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı rahat ve huzur içinde geçirmeleri için çeşitli önlemlerin alı

Bayramda Belediye otobüsleri ücretsiz
Gümüşhane'de belediye otobüslerinin, bugün ve Ramazan Bayramı süresince ücretsiz hizmet vereceği bildirildi.
 
Belediye Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, vatandaşların Ramazan Bayramı'nı rahat ve huzur içinde geçirmeleri için çeşitli önlemlerin alındığı belirtildi.
 
Belediye Nöbetçi Amirliğinin de kesintisiz hizmet vereceği ifade edilen açıklamada, şöyle denildi:
 
"Gümüşhane Belediyesinin, vatandaşların aileleri ile akraba ve dost ziyaretlerini kolaylaştırmak için gelenekselleştirdiği ücretsiz otobüs uygulaması, bu bayramda da devam edecek. Gümüşhaneliler arife günü ve Ramazan Bayramı süresince belediye otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanabilecek. Zabıta ekipleri, tatil süresince pazar meydanlarını, gıda üreten iş yerlerini, nöbetçi fırın ve berberleri sürekli denetim altında tutacak. Vatandaşlarımız arıza ya da başka şikayetleri için Belediye Nöbetçi Amirliğine bizzat ya da telefonla arayarak ulaşabilecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel