Bayram öncesi faciadan dönüldü

Samsun’da bir çocuk giyim mağazasında çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı karşısı Kaptanağa Sokak’ta bulunan bir çocuk giyim mağazasında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa

Bayram öncesi faciadan dönüldü
Samsun’da bir çocuk giyim mağazasında çıkan yangında 5 kişi dumandan etkilendi.
 
Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Meydanı karşısı Kaptanağa Sokak’ta bulunan bir çocuk giyim mağazasında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Kısa sürede mağazanın tamamına yayılan yangın itfaiyeye bildirildi. Olay yerine kısa sürede gelen Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri yangına müdahale etti. Bu sırada polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Mağaza içindeki yoğun duman nedeniyle itfaiye ekipleri yangına müdahale etmekte güçlük çekti. İçeride oluşan dumanı dışarıya çıkarmak için çaba sarf eden bir personel ise mağazanın camını kırdı. Camı kırdığı esnada personel dumandan etkilendi ve parmaklarında kesikler oluştu. 112 Acil Servis ekipleri dumandan etkilenenleri hastaneye kaldırdı. Yangına müdahale eden ve yoğun dumandan etkilenen itfaiye erleri ayran içerek zehirlenmeye karşı önlem aldı.
 
Mağaza çalışanları ise içerideki ürünleri çıkarmak için seferber oldu. Mağaza sahipleri yangın nedeniyle gözyaşlarını tutamadı. Uzun süre devam eden çalışmalar sonrası itfaiye erleri yangını kontrol altına alırken, mağazada büyük çapta maddi zarar meydana geldi.
 
Yangından dolayı üzüntü yaşayan mağaza sahipleri, “Elektrik kontağından çıkmış olabilir. Bayram öncesi üzücü bir durum. Mal canın yongası” dediler.
 
Büyük çapta maddi zararın oluştuğu yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel