Bayraktar:Milli gelir 20 bin dolar olacak!

Bakan Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Düzköy ilçesine giderek burada vatandaşlar ile sohbet edip ilçenin sorunları hakkında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'den bilgi aldı.Bayraktar, burada yaptığı açıklamada, Düzköy'ün eksikliklerini ve yapılan çalışmaları ye

Bayraktar:Milli gelir 20 bin dolar olacak!

Bakan Erdoğan Bayraktar, Trabzon'un Düzköy ilçesine giderek burada vatandaşlar ile sohbet edip ilçenin sorunları hakkında Trabzon Valisi Abdil Celil Öz'den bilgi aldı.

Bayraktar, burada yaptığı açıklamada, Düzköy'ün eksikliklerini ve yapılan çalışmaları yerinde görmek için ilçeye geldiğini belirterek, "Düzköy ilçemizde bazı çalışmalarımız devam ediyor. Eksikliklerin giderilmesi noktasında çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz" diye konuştu.

Trabzon'un sanayi bakımından biraz geride kaldığını anlatan Bayraktar, "Trabzon'u topyekun kalkındırmak için hep birlikte yeni çalışmalar yapmalıyız, yeni projeler üretmeliyiz" ifadelerini kullandı.

Bakan Bayraktar, Türkiye'nin durumunun ve nereden nereye geldiğinin çok iyi tahlil edilmesi gerektiğini vurgulayarak, şöyle devam etti:

"Kişi başına düşen gelirimiz 11 bin dolar civarında, zengin ülke konumuna daha gelmedik, gelişmekte olan bir ülkeyiz. Kişi başına düşen gelirimizi artırmak için çalışıyoruz. Kişi başına düşen gelirimiz 17-20 bin dolar olduğu zaman Türkiye'nin şekli bambaşka olacak, Türkiye değişecek, çok daha fazla gelişecek. Her şey çok değişecek. O zaman gelişmiş ülkeler safına yaklaşacağız ve çocuklarımızın eğitimi daha iyi olacak, yeni iş imkanları artacak, hayat şartlarımız çok daha iyi olacak. Yakaladığımız istikrar ile bu hedefimize ulaşabiliriz"

Bayraktar, gayret, devamlılık ve istikrarın çok önemli olduğuna dikkati çekerek, şunları kaydetti:

"Hakkaniyetli, adaletli olma konusunda çok duyarlı olmamız lazım. Elimizden ne geliyorsa ülkemizin gelişmesi için çalışıyoruz. Etrafımızdaki bütün sıkıntılara, istikrarsızlıklara rağmen Türkiye istikrarını koruyor. Ülkemizde 9 ay oldu, Allah'a çok şükür bir şehit cenazesi gelmiyor. Allah inşallah bundan sonra da getirmesin. İnşallah bu problemi de hallederiz."

Bakan Erdoğan Bayraktar, daha sonra vatandaşların sorunlarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler