Bayraktar'dan anlamlı ziyaret

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Mısır Cumhurbaşkanı Mursi’nin kendi idealleri yansıtamadan al aşağıya edildiğini söyledi.  Bir dizi inceleme ve açılış için Trabzon’a gelen Bakan Bayraktar, Şalpazarı, Çarşıbaşı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçele

Bayraktar'dan anlamlı ziyaret
Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Mısır Cumhurbaşkanı Mursi’nin kendi idealleri yansıtamadan al aşağıya edildiğini söyledi. 
 
Bir dizi inceleme ve açılış için Trabzon’a gelen Bakan Bayraktar, Şalpazarı, Çarşıbaşı, Beşikdüzü ve Vakfıkebir ilçelerini ziyaret etti. AK Parti İlçe Teşkilatlarını ziyaret ederek, vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Bakan Bayraktar, ilçelerde büyük coşkuyla karşılandı. İlçe ziyaretlerinde Bakan Bayraktar’ın yanında Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hazır bulundu. Şalpazarı ilçesi ziyaretinde vatandaşlarla tek tek ilgilenen Bakan Bayraktar, AK Parti Şalpazarı aday adayı Necati Selvitop ile de görüştü.
 
AK Parti Beşikdüzü İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, partililere burada bir konuşma yaptı. Bayraktar, Türkiye’nin etrafında büyük sıkıntıların olduğunu belirtti.
 
Krizin Türkiye’yi teğet geçtiğini dile getiren Bayraktar, “Türkiye’mizin konumu belli, Türkiye’nin coğrafyası, geliri, seviyesi belli. Bir mücadele veriliyor. Dünya’daki birçok ülkeye göre Türkiye istikrarı sürdürüyor. Dünyadaki krizi biz çıkartmadık. Kriz bizden teyet geçti. Kriz dalga dalga devam ediyor. Etrafımızda çok sıkıntılar var. Bütün bunlara rağmen Türkiye yoluna devam ediyor. Trabzon’da ben hangi parti olursa olsun hepsine eşit davrandım. Para yardım ederken A, B ve C partilerini ayırt etmeyerek davrandım. Beceriklilik, empati kurma bakımından bizim partimizin kazanması lazım ki biz buraları biraz daha köpürtelim. Çok daha fazla hizmet getirelim. Bu sadece şahsı bir meselemiz değil, bütün kardeşlerimize iş düşüyor” dedi.
 
Mısır Cumhurbaşkanı Mursi’nin ideallerini gerçekleştiremeden al aşağı edildiğini kaydeden Bakan Bayraktar, “Mısır’da adamı bırakın bir sene daha doğru dürüst kalmadı bile. 150 tane çöp aracı getirmek için Mısır’a gitmiştim. Yaklaşık 24 milyon TL’lik bir yardım etmiştik. Mursi’nin kabinesinde 37 tane Bakan vardı. 12 tanesi seçimle gelmişti, geri kalan 25 tane bürokratlardandı. Adam daha hükümet edemedi. Kendi ideallerini Mısır’a yansıtamadan adamı al aşağıya ettiler. İhtilallerin müdafaa edilir bir yanı yok. Dünya’ya baktığımız zaman demokrasilerde herkes her dediğini yapıyor” ifadelerini kullandı.
 
Trabzon’a elinden geldiği kadar yardım ettiğini vurgulayan Bakan Bayraktar, “Çok sıkıntı var Lübnan’da, Irak’ta kan, gözyaşı devam ediyor. İran’da da stres var. İran çok rahat değil, köklü ve eski bir devlet ama orada da bir stres var. Bütün bunlara rağmen Elhamdülillah inşallah bu PKK belasından da tamamen kurtuluruz. Birbirimize sarılacağız, birbirimizi destekleyeceğiz. Trabzon bu birliği sağlarsa, Türkiye’ye de yansır. Trabzon’a daha çok yatırım gelir. Bende elimden geldiği kadar Trabzon’a pozitif davranmaya, elimden geldiği kadar Trabzon’un kalkınması, gelişmesi için proje üretme noktasında, özel sektörü Trabzon’a getirme noktasında gayret ediyor” şeklinde konuştu.
 
Son olarak AK Parti Çarşıbaşı İlçe Teşkilatını ziyaret eden Bakan Erdoğan Bayraktar, siyasetin zor olduğunu söyleyerek, “Seçimler geliyor, kendi içimizde yarışmalar olacak. Bunları yaparken kırmadan, dökmeden nasıl yapabiliriz ona dikkat etmemiz lazım. Tepe noktalara çıkmak için yapılan mücadele de şuna dikkat etmek lazım. Tepede olan her zaman başrolde değildir. Herkesin olduğu noktada başarılı olabileceği şeyler var. Onun için bu yarışlarda bizi hesaplaşmaya getirecek şeylerin olmaması lazım. Çok dikkat etmek lazım, Allah’ın hoşuna gitmez. Helalleşebileceğim bir ortamı koruyarak yapmalıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel