Bayraktar'a asfalt teşekkürü

Of-Uğurlu  Belediye meclis üyesi ve AK Parti  Belde Başkanı Mahmut TANDOĞAN; Beldelerine  Of-Çaykara Devlet karayolundan ulaşımı sağlayan yaklaşık 5 km. uzunluğundaki  ana yolun tamamının sıcak asfalt  kaplamasını sağlayan Bakan Erdoğan  Bayraktar'a Belde

Bayraktar'a asfalt teşekkürü
Of-Uğurlu  Belediye meclis üyesi ve AK Parti  Belde Başkanı Mahmut TANDOĞAN; Beldelerine  Of-Çaykara Devlet karayolundan ulaşımı sağlayan yaklaşık 5 km. uzunluğundaki  ana yolun tamamının sıcak asfalt  kaplamasını sağlayan Bakan Erdoğan  Bayraktar'a Belde halkı adına  teşekkür etti. 
 
Başkan Mahmut Tandoğan  yaptığı açıklamada; yıllar önce beton kaplaması yapılan ve geçen zaman içerisinde tahrip olan belde anayolumuzun asfaltlanması için Sn. Bakanımız Erdoğan Bayraktar  seçimler öncesi belde halkına söz vermişti. Şimdi ise sözünü  yerine  getirirken İller Bankasından 850.000 TL ödenek çıkarttı.Bu ödenekle yaklaşık 6000 ton sıcak asfalt kullanılarak 5 km uzunluğundaki belde anayolumuzu sıcak asfalt ile kaplattı.
 
Kendisine ne kadar teşekkür etsek azdır.Allah  Bakanımız Sn. Erdoğan Bayraktar' dan razı olsun. Artık Beldemize ulaşım daha konforlu ve rahat olacak ve araçlarımız daha az yakıt harcarken daha az eskiyecek.Kısacası  Uğurlu Beldemiz dünya standartlarında  ulaşıma yıllar sonra Bakanımız Sn.Erdoğan Bayraktar sayesinde kavuştu. dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel