Bayraktar Trabzon'da sorun dinledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, vatandaşları dinliyor. Trabzon programı kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren Bakan Bayraktar, Akçaabat’ın Aydınköyü’ne giderek vatandaşların sorunlarının yerinde gördü ve sorunlarını  dinledi.BU KÖYE BAKAN U

Bayraktar Trabzon'da sorun dinledi

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, vatandaşları dinliyor. Trabzon programı kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren Bakan Bayraktar, Akçaabat’ın Aydınköyü’ne giderek vatandaşların sorunlarının yerinde gördü ve sorunlarını  dinledi.

BU KÖYE BAKAN UĞRAMAMIŞ

Bakan Bayraktar, Haçkalı babayı anma törenlerinin ardından yine aynı ilçedeki Aydın Köyü’ni ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet etti ve sorunlarını dinledi.

Aydınköyü’ne ilk kez bir Bakan geldiğini ifade eden köylüler, daha önce köyümüze değil bir Bakan milletvekili bile gelmiyordu, bugün ise Sayın Bakanımız Erdoğan Bayraktar’ı burada görmekten son derece memnunuz. Kendisi TOKİ başkanı iken Trabzon’a sayısız hizmetler yaptı, Bakan olduktan sonrada tüm Türkiye’ye hizmet yaptığı gibi Trabzon’u da ihmal etmiyor. Trabzon’a ayrı bir önem veriyor. Bugün de buraya gelerek sorunlarımızı dinledi. Köyümüzün uzun zamandır bir yol sorunu var, kendileri de yol sorunumuzu çözmek için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Kendilerinden Allah razı olsun” dediler.

 

Bakan Bayraktar, Aydın Köyü vatandaşların kendilerinden köy yollarının yapımı için istekte bulunduklarını belirterek, “Biz Trabzon’un köy yollarının betonlanması ve asfaltlanması için İl Özel İdaresine ödenek gönderdik. Bu ödeneklerle köy yollarımızı yaptırıyoruz. Biz istiyoruz ki köylerimiz boşalmasın hep canlı kalsın” dedi.

 

Aydın Köyü yolunun asfaltlanması için ellerinden geleni yapacaklarını ve devletin imkanları doğrultusunda vatandaşlarımıza hizmet edeceklerini ifade eden Bakan Bayraktar, “Ben halk adamıyım, köylü çocuğuyum, çalışan ve üreten bir kişiyim, sizden birisiyim” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel