Bayraktar muhalefetleri topa tuttu!

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Vakfıkebir’de partililere hitaben yaptığı konuşmada Türkiye’nin hızını kesmeye çalışan muhalefet partilerine fırsat vermemelerini istedi. Vakfıkebir ilçe teşkilatının düzenlediği

Bayraktar muhalefetleri topa tuttu!

AK Parti Trabzon milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar, Vakfıkebir’de partililere hitaben yaptığı konuşmada Türkiye’nin hızını kesmeye çalışan muhalefet partilerine fırsat vermemelerini istedi.

 

Vakfıkebir ilçe teşkilatının düzenlediği ve köy muhtarlarının da katıldığı yemekli toplantıda konuşan Bayraktar, “Artık başkalarını kapısında dilenen değil, emir altına alınan devlet değil, sözü dinlenilen saygı gören bir devlet olduk. Fotoğrafın büyüğü budur. Yapılan yanlışlıkları, yapılan kusurları, yıllarca koalisyonlarla ülkenin kaybettiği kanı tekrar kazandık. Başı dik alnı açık bir devlet haline geldik. Özgüven kazanmış bir devletin, bir liderin mensupları olduk. Bunlar kolay işler değil. İktidara gelmesi hayal olanlar göle maya çalayım da ya tutarsa misali, eski tabirle ‘körler sağırlar birbirini ağırlar’ misali konuşuyorlar. Bunlara prim vermeyin. Burada size büyük görevler düşüyor. Bizleri daha çok desteklemenizi istiyoruz. Türkiye’nin hızını kesmeye çalışan muhalefet partilerine fırsat vermeyin” dedi.

 

Erdoğan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

 

“Bunlar kazansa Trabzon’a yatırım getirebilecekler mi ?, kaynak getirebilecekler mi ?, Trabzon için proje üretebilecekler mi ? Kesinlikle hayır. Trabzon’dan 6 arkadaş Ankara’ya gidersek hükümetin yakasına çok güçlü yapışırız. Kabinede her istediğimizi yaptırırız. Biz Trabzon için pozitif ayrım istiyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler