Bayraktar -Göktaş kavgasında polisler masum çıktı!

Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar’la Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş’la havalimanında yaşanan tartışma görüntülerinin basına sızmasıyla ilgili gelişmeler devam ediyor.Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 23 Kasım 2013 günü Trabzon hav

Bayraktar -Göktaş kavgasında polisler masum çıktı!

Çevre ve Şehircilik eski bakanı Erdoğan Bayraktar’la Trabzon eski milletvekili Kemalettin Göktaş’la havalimanında yaşanan tartışma görüntülerinin basına sızmasıyla ilgili gelişmeler devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün 23 Kasım 2013 günü Trabzon havalimanından uğurlanacağı sırada, havalimanının VİP salonu önünde eski bakan Bayraktar ile, Göktaş’ın birbirine hakaret ederek tartışmalarının görüntülenmesi ve ardından bu görüntülerin ulusal basına sızmasıyla Trabzon Valiliği hareket geçmiş ve soruşturma başlatmıştı.

Görüntülerin kim tarafından servis edildiğinin bulunabilmesi için başlatılan soruşturmada Trabzon Emniyet Müdürlüğü Muhabere Elektronik Şube Müdürü Aydın Öztürk ve polis memuru Adem Aydın açığa alınıp, haklarında idari soruşturma başlatılmıştı.

Bu kapsamda açığa alınan Şube Müdürü Öztürk ve polis memuru Aydın yaklaşık 36 gün sonra görevine iade edildi. Dün görevine yeniden başlayan Öztürk ve Aydın’ın görüntülerle bir ilgisinin olmadığı ve bu nedenle yeniden görevine iade edildiği öğrenildi.

Öte yandan okların Trabzon Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürlüğü’ne yöneldiği ve buna bağlı şubede görevli 6 personelin başka şubelere kaydırıldığını öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel