Bayraktar Araklı'da konuştu!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Muhalefet partilerinin adayları sizden milletvekili olmak için oy istiyorlar.

Bayraktar Araklı'da konuştu!

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı ve TOKİ eski Başkanı Erdoğan Bayraktar, “Muhalefet partilerinin adayları sizden milletvekili olmak için oy istiyorlar. Biz size hizmet ve sizinle bütünleşmek için sizden oy istiyoruz” dedi.

Trabzon’un Araklı ilçesinde düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap eden Bayraktar, seçime çok az bir süre kaldığını belirterek, “Artık sözün bittiği yerdeyiz. Bizim Araklılı kardeşlerimize söylenecek sözümüz yok. Trabzon’da her dönem Araklı ilçemiz birinci oldu, yine de olacaktır. Bu farkındalığın farkında olarak Araklı’da işsiz genç bırakmayacağız. Araklımıza pozitif ayrıcalık yapacağız. Muhalefet partilerinin adayları sizden milletvekili olmak için oy istiyorlar. Biz size hizmet ve sizinle bütünleşmek için sizden oy istiyoruz” diye konuştu.

Bayraktar, Araklı-Bayburt yolunu bitirmek için de gayret edeceklerini ifade ederek “Araklı’daki sanayi sitesini bitirmek için çok daha fazla gayret edeceğiz. Araklı’daki kentsel dönüşümü bitirmek için çok daha gayret edeceğiz. Yüksekokul Araklı’nın hakkıdır bunu buraya mutlaka getireceğiz” şeklinde konuştu.

Araklı Meydanı’ndaki mitinge Devlet Bakanı Faruk Nafiz Özak, Milletvekili adayları Safiye Seymenoğlu, Aydın Bıyıklıoğlu, Yunus Karabela, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ve Araklı AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Tekinbaş da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel