Bayburt'tan Başkan'a ziyaret

Trabzon Bayburtlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Kaya Çakır ile yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, Bayburt ile

Bayburt'tan Başkan'a ziyaret

Trabzon Bayburtlular Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Kaya Çakır ile yönetim kurulu üyeleri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu makamında ziyaret etti.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gümrükçüoğlu, Bayburt ile Trabzon'un kardeş şehir olduklarını belirterek, ''Trabzon Bayburt'un sahili, Bayburt ise Trabzon'un yaylasıdır. Aynı şekilde Gümüşhane de Trabzon'un yaylasıdır. Trabzon'da yaşayan Bayburtlu kardeşlerimizin kentimize çok önemli katkıları vardır. Ümit ediyorum ki şehrimizde yaşayan Bayburtlular bundan sonra da bu katkılarını sürdüreceklerdir'' dedi.

 

Çakır ise Trabzon ile Bayburt'un etle tırnak gibi olduğunu kaydederek, ''Biz Trabzon'u çok seviyoruz. Trabzon'u çok sevmeseydik, çok yakın olan Bayburt'a gider orada yazılırdık ve bir milletvekilini kaybetmezdik. Trabzon'u sevdiğimizi için buna hiç gerek duymadık. Burası bizim memleketimiz'' diye konuştu.

 

Çakır, ziyaretin anısına Gümrükçüoğlu'na Bayburt'un simgesi saat kulesinin maketini hediye etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel