Bayburt'ta TOKİ evleri teslim edildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konut, hak sahiplerine teslim edildi.Hak sahiplerine anahtarları Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti İl Ba

Bayburt'ta TOKİ evleri teslim edildi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konut, hak sahiplerine teslim edildi.

Hak sahiplerine anahtarları Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi ve Bayburt SYDV Müdürü Fatma Ayık tarafından verildi.

Mutlulukları gözlerinden okunan hak sahiplerine bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, devlet millet için olduğu zaman bu tür eserlerin ortaya çıktığını söyledi. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü işbirliği ile dar gelirli aileler için yapımı gerçekleştirilen 340 konutun yapıldığı 22 bin 500 metrekarelik alanın Bayburt Belediyesi tarafından tahsis edildiğini hatırlatan Belediye Başkanı, böyle bir projeye katkı sunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başbakan’a Dua Etmekten Başka Sizlerden Bir Şey İstemiyoruz

Belediye Başkanı Polat konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

"Bu konutlar sizin huzurunuzun, mutluluğunuzun, saadetinizin mekânı olsun. Gönül isterdi ki daha büyük mekânlar teslim edebilelim size. Ama normal bir aileye yetecek kadar büyüklükte konutlar bunlar. Şehit Osman’ın bu bölgesine inşaat yapmak kolay değildi. Taşları, kayaları, dağları mekân haline getirdi müteahhit arkadaşlar. Sert kayalara rastlamalarına rağmen alınlarının akıyla bu işi bitirdiler. Ben müteahhit firmamızı da gerçekten tebrik ediyorum. Çevre düzenlemesiyle, ağacıyla, parkıyla, kamelyesiyle her şeyiyle, dört dörtlük bina sizlere teslim edeceğiz. Başımızdaki Başbakan’a dua etmekten başkada sizlerden bir şey istemiyoruz. Devletin, vatandaşın dar gününde yanında olmasının gereğidir bu. Vatandaşın hakkıdır. Bu güne kadar vatandaşın hakkını daha önceki hükümetler vermiyorlardı. Bu hükümet vatandaşın hakkını vermeye başladı. Bu yoksul konutların devamını yapmak adına çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

Teslim töreninde yaptığı konuşmada Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, konut sahiplerine konutların içlerinde sağlıklı bir yaşam diledi.

340 yoksul konutun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile yapıldığını belirten Elçi, konutların bölgede yapılan en büyük konutlardan biri olduğu ifade ederek inşaatında emeği geçen Başbakan Erdoğan’a, Milletvekili Özbek’e Bayburt Belediyesi’ne ve Başkanımız Polat’a teşekkür etti.

20130927aw000451_04.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel