Bayburt'ta Tarım Aracı Şarampole Yuvarlandı

Merkeze bağlı Yoncalı köyünde İbrahim Uzun'un (21) kullandığı halk arasında "pat pat" olarak adlandırılan tarım aracı, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Karşıahbunlar mevkisinde şarampole yuvarlandı.Sürücü İbrahim Uzun, olay yerinde hay

Bayburt'ta Tarım Aracı Şarampole Yuvarlandı

Merkeze bağlı Yoncalı köyünde İbrahim Uzun'un (21) kullandığı halk arasında "pat pat" olarak adlandırılan tarım aracı, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, Karşıahbunlar mevkisinde şarampole yuvarlandı.

Sürücü İbrahim Uzun, olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Uzun'un kardeşi Hamza Uzun (16) ile Furkan Ağbal (16) ve Ozan Aydın (12), Bayburt Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yoncalı köyü muhtarı Mehmet Aydın, İbrahim Uzun'un bir süre önce askerden geldiğini belirterek, "Birlikte köyde yapılan düğündeydik. Düğün evindeki müzik çaların sesi az çıkınca, bu gençlerimiz bir komşudan müzik çalar almaya gitti. Kaza dönüş yolunda oldu. Acımız çok büyük" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel