Bayburt’ta kaçakçılara geçit yok

Bayburt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince bu yılın 7 aylık döneminde 45 operasyon düzenledi. Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, KOM şube ekipleri bu yılın 7 aylık döneminde nark

Bayburt’ta kaçakçılara geçit yok
Bayburt Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince bu yılın 7 aylık döneminde 45 operasyon düzenledi.
 
Emniyet Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, KOM şube ekipleri bu yılın 7 aylık döneminde narkotik, mali, kaçakçılık ve organize suç konularında 45 ayrı operasyon düzenledi.
 
Operasyonlar kapsamında 365 bin 430 paket gümrük kaçağı sigara, 381 gram kubar esrar, 35 gram plaka halinde esrar, 83 gram toz esrar, 7 gram bonzai uyuşturucu madde, 196 kök Hint keneviri, 3 kilo 786 gram kıyılmış kaçak tütün, 17 kaçak cep telefonu ve 2 ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
 
Operasyonlarda gözaltına alınan 112 şüpheli şahıstan 3’ü tutuklanarak cezaevine konulurken, 109 kişi de tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Bayburt Emniyet Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonlarda ayrıca işledikleri çeşitli suçlardan dolayı haklarında yakalama kararı olan 7 şahıs yakalanarak cezaevine gönderildi.
 
Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Bayburt'un ülke genelindeki en güvenli ve huzurlu iller arasında yer aldığını belirterek, bu huzur ve güven ortamının devam etmesi için çalışmalarını özen ve hassasiyetle devam ettirdiklerini kaydettiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel