Bayburt'ta feci kaza: 2 ölü!

Bayburt'ta meydana gelen trafik kazasında eski AK Parti Milletvekili Fetani Battal'ın kız kardeşi ve yeğeni hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat gece geç saatlerde Bayburt-Demirözü yolunun 17. kilometresinde

Bayburt'ta feci kaza: 2 ölü!

Bayburt'ta meydana gelen trafik kazasında eski AK Parti Milletvekili Fetani Battal'ın kız kardeşi ve yeğeni hayatını kaybederken, 3 kişi de ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, dün akşam saat gece geç saatlerde Bayburt-Demirözü yolunun 17. kilometresinde meydana gelen kazada, Ramazan İspirli idaresindeki 29 AS 579 plakalı traktör ile Murat Battal yönetimindeki 69 AE 561 plakalı otomobil çarpıştı. Kazada otomobilde bulunan eski AK Parti Milletvekili Fetani Battal'ın kız kardeşi Elif Battal (51) ve yeğeni

Bilal Battal (6) olay yerinde hayatını kaybederken, Kelami Battal, otomobil sürücüsü Murat Battal ve traktör sürücüsü Ramazan İspirli ağır yaralandı.

Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulanslarla Bayburt Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel