Bayburtlulardan gövde gösterisi!

Trabzon’da kısa zaman önce kurulan Bayburtlular Dedekorkut Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ilk kongresini gerçekleştirdi. Dernek Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen seçimlere, iş, siyaset ve basın camiası yoğun ilgi gösteri

Bayburtlulardan gövde gösterisi!

Trabzon’da kısa zaman önce kurulan Bayburtlular Dedekorkut Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ilk kongresini gerçekleştirdi. Dernek Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilen ve tek listeyle gidilen seçimlere, iş, siyaset ve basın camiası yoğun ilgi gösterirken, Divan heyeti Turan Terzi, Şükrü Yayan, ve Ali Cengiz’den oluştu. Dernek başkanlığına ise Kurucu üyelerden Kaya Çakır seçildi.

BAKAN BAYRAKTAR’A TEŞEKKÜR

Divan Başkanı Terzi yaptığı konuşmada, “Bugün burada Bayburtlular olarak yeni hizmete başlayan 2. derneğimizin kongresini gerçekleştiriyoruz. Trabzon’da yaşayan hemşerilerimiz bu dernek ile daha da güçlenecektir. Ben bugün ayrıca, Bayburt’ta kentsel dönüşüm startını veren Çevre ve Şehircilik Bakanımız Erdoğan Bayraktar’a da hemşerilerimin adına teşekkür ediyorum” dedi.

1232871_10151861507743958_16851486_n.jpg

KAZANAN BAYBURTLULAR OLACAK

Kongrede, Afacan Yılmaz Ergül, Sadettin Okay, Dr. Mehmet Cevahir, Meltem Demir ve Merve Kocabey’in konuşmaların ardından söz alan ve Derneğin ilk başkanı olan Çakır ise, “Bilindiği üzere Trabzon’da bizimle birlikte Bayburtlular iki tane derneği oldu. Şunu ifade etmek istiyorum ki, Bayburtlular olarak biz bölünmedik. Trabzon’da nüfus olarak yoğun olarak Bayburtlulara daha iyi hizmet etmek için ikinci derneğin açılmasını uygun gördük. Umut ediyorum ki her iki derneğimiz de Bayburtluların Trabzon’da ki sesi olacaktır” dedi.

Derneğin Kurucu Üyelerinden Mahmut Dursun da, “Bayburtlar arasında bir rekabet yoktur ve asla olmayacaktır da. Bu bir hizmet yarışıdır. Kazanan her daim hemşehrilerimiz olacaktır” dedi.

İŞTE YÖNETİM KURULU

Kaya Çakır başkanlığında Bayburtlular Dedekorkut Derneği Yönetim Kurulu ise şu isimlerden oluştu:

Kaya Çakır, Mahmut Dursun, Murat Helekardeşler, Şükrü Yayan, Mehmet Melih Çakıroğlu, Hacı Kaya, Hanefi Dursun, İlyas Oflu, Merve Kocabey, Meltem Demir, Nergis İlaslan, Murat Terzi, Ayhan Tosun, Alim Köroğlu, Ali Özbek, hakan Durmuş, Durbaba Durmuş, Reşat Çakır, Ahmet Hafızoğlu, Recai Türk, ve Rafet İlhan.

1241378_10151861507793958_994298768_n.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel