Bayburt Üniversite'sine yeni kampüs

Bayburt Üniversitesi yeni kampüs yapımı için TOKİ ile protokol imzaladı. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bayburt Üniversitesinin yeni kampüs yapım çalışmalar

Bayburt Üniversite'sine yeni kampüs

Bayburt Üniversitesi yeni kampüs yapımı için TOKİ ile protokol imzaladı. Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel arasında imzalanan protokol çerçevesinde Bayburt Üniversitesinin yeni kampüs yapım çalışmaları netleşmiş oldu.

Yeni kampüs alanının hızla yapılandırılması için çalışmalarına hız veren Bayburt Üniversitesi TOKİ ile ortak protokol imzalayarak bu yıl içerisinde yeni kampüs alanı çalışmalarına başlayacak. Bu protokol kapsamında İlahiyat Fakültesi, Mühendislik Fakültesi, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu, Rektörlük, Merkezi Yemekhane, Kapalı Spor Salonu ile 60 adet ikinci etap lojmanların yapımı planlanmaktadır. 2 yıl içerisinde tamamlanacağı planlanan proje kapsamında, ilerleyen yıllarda yeni fakülte çalışmalarının devam edeceği, üniversitenin büyümesine paralel olarak yeni yapılanmanın sürdürüleceği belirtildi.

Bu proje çerçevesinde Bayburt Üniversitesi 2 yıl sonra yeni kampüs alanında faaliyet göstermeye başlayacaktır. Protokolün ardından Rektör Coşkun, Başta Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Bayburt Milletvekilimiz Sayın Bünyamin Özbek’e, TOKİ Başkanı Sayın Ahmet Haluk Karabel’e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel