Bayat ekmekler kutuda toplanacak

 Mahalle sakinleri ile sorunlar hakkında fikir alışverişi yapan ve sohbet eden Başkan Aksu mahalleye çocuk parkı yapma sözü verdi.Yeni bir uygulama olan Bayat Ekmek Toplama Kutusu’nu ilk olarak buradan Nizamiye mahallesinden başlatıyoruz diyen Başkan Aksu

Bayat ekmekler kutuda toplanacak

 

Mahalle sakinleri ile sorunlar hakkında fikir alışverişi yapan ve sohbet eden Başkan Aksu mahalleye çocuk parkı yapma sözü verdi.

Yeni bir uygulama olan Bayat Ekmek Toplama Kutusu’nu ilk olarak buradan Nizamiye mahallesinden başlatıyoruz diyen Başkan Aksu,”Yakında Ramazan ayımız başlayacak israf olan, bayatlayan ekmeklerimizi çöp yerine bu bayat ekmek toplama kutularına atacağız. Belediye olarak burada toplanan ekmeklerden yenebilir olanları alıp ihtiyaç sahiplerine vereceğiz. Böylece hem ihtiyaç sahipleri faydalanmış olacak, hemde ekmekleri diğer çöplerden ayrıştırmış olacağız. Biz Belediye olarak zaten hergün ihtiyaç sahiplerine ekmek dağıtıyoruz.

 

ramazan1.jpg

 

Burada önemli olan ekmeklerimizi en azından diğer çöplerden ayrıştırmak. Bugün Nizamiye mahallesinde bu uygulamaya başladık ilerleyen günlerde bütün mahallelere bayat ekmek toplama kutusunu dağıtacağız. İnanıyorum ki Giresun halkı bu uygulamaya uyacaktır" dedi.

 

ramazan2.jpg

 

 

ramazan3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler