Bayan Müdür yardımcısına bayan veliden dayak

Trabzon'da raporlu olan öğrencinin velisine "Kızınız bu gün okula gelmedi" diye mesaj atılmasına kızarak Müdür Yardımcısını döverek darp eden öğrenci velisi 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Trabzon'da hastalığı nedeniyle raporlu olan öğrencinin velisinin

Bayan Müdür yardımcısına bayan veliden dayak

Trabzon'da raporlu olan öğrencinin velisine "Kızınız bu gün okula gelmedi" diye mesaj atılmasına kızarak Müdür Yardımcısını döverek darp eden öğrenci velisi 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon'da hastalığı nedeniyle raporlu olan öğrencinin velisinin cep telefonuna "Çocuğunuz bu gün okula gelmedi" diye mesaj çeken Müdür yardımcısını "Seni öldüreceğim" diyerek dövüp darp eden öğrenci velisi yargılandığı mahkemece 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Trabzon 1. Sulh Ceza mahkemesinde görülen davanın karar duruşmasında tutuksuz yargılanan öğrenci velisi D. A. (41) ve Fatih Lisesi Müdür Yardımcılarından S. P. ((37) hakim karşısına çıktı. Kamu görevlisine hakaret ve darp ettiği iddiasıyla TCK'nın 125/3 maddeleri gereği hakkında 3 yıl hapis istemiyle yargılanan öğrenci velisi D. A.'ın Müdür yardımcısı S.l P.'ın makamında "seni öldüreceğim" diye tehdit ve hakaretlerde bulunmasının ardından darp ettiği gerekçesiyle 1 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkeme başkanı D. A.'ın adli sicilinin temiz olması nedeniyle 365 gün hapis cezasını günlüğü 20 TL'den 6 bin 080 TL olmak üzere para cezasına çevirerek hükmün geri bırakılmasına karar vererek cezayı 5 yıl erteledi. Öğrenci velisi D. A.'ın 5 yıl içerisinde bir suç işlemesi halinde bu cezayı ödemek zorunda kalacak.

RAPORLU KIZIMI, GELMEDİ YAZMIŞLAR

Müdür Yardımcısını makam odasında darp ettiği iddiasıyla yargılanan D. A. yaptığı savunmasında ise,"Elim evde yemek yaparken bıçakla elini kesti. Doktora getirdik. Kızıma bir hafta rapor verdiler. Bu raporu okula getirip müdür yardımcısı S.l hanıma verdim. Aynı gün "Kızınız bu gün okula gelmedi" diye cep telefonuma mesaj geldi. Okula giderek Müdür yardımcısı S. hanımla konuşmak istedim. Durum anlattım. Beni tersledi. Hakaret etmeye başladı. Boğuşmaya başladık. Tırnaklarımı ellerime geçirdi. Sinirlendim ne yaptığımı hatırlamıyorum" dedi.

ÜZERİME SALDIRIP DARP ETMEYE BAŞLADI

Öğrenci velisi tarafından darp edilen Trabzon Fatih lisesi Müdür Yardımcısı S. P. ise,"Bu okulda müdür Yardımcısı olarak görev yapmaktayım. Okulda odamda çalıştığım sırada D.hanım yanıma geldi. Konuşmak istediğini belirtti. Kızımı mahvettin diye bağırarak üzerime saldırarak bana hakaret edip bana vurmaya başladı. Kendimi elinden kurtararak nöbetçi öğrencileri arayarak polis çağırmalarını istedim. Kendisinden şikayetçi olduğum gibi uzlaşmak ta istemiyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel