Bayan Kızılcık'tan anne şefkati...

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.Yuvada bulunan 0–6 yaş arası çocuklarla ilgilenen Bayan Kızılcık, çocuklar hakkında Trabzon Çocuk Yuvası Müdürü Mustafa Çatal’dan bilgi aldı. Çocukların geleceğim

Bayan Kızılcık'tan anne şefkati...

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Trabzon Çocuk Yuvası’nı ziyaret etti.

Yuvada bulunan 0–6 yaş arası çocuklarla ilgilenen Bayan Kızılcık, çocuklar hakkında Trabzon Çocuk Yuvası Müdürü Mustafa Çatal’dan bilgi aldı. Çocukların geleceğimizin teminatı olduklarını ifade eden Bayan Kızılcık, sağlıklı bireylerin sağlıklı ortamlarda yetişebileceklerini ifade etti. Ağaç yaş iken eğilir sözünü anımsatan Bayan Kızılcık, “Bu çocuklar bizim geleceğimiz. Bir çocuğu, nitelikli bir eğitim hayatına kazandırmak için 0–6 yaş arası dönem çok büyük önem taşımaktadır. Çocukların öğrenimi çok erken yaşta başlar. Çocuklarımızın sağlıklı, üretken ve sorgulayan bireyler olması için, onların bu dönemde alacakları eğitime önem veriyoruz” dedi.

Yuvada kalan çocukları sıkça ziyaret eden Bayan Kızılcık, onların yalnız olmadıklarını ve her zaman yanlarında olduklarını dile getirerek, “Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bakıma muhtaç çocuklara sahip çıkan toplumların gelecekleri parlak ve güvenli olmuştur. Her fırsatta bu çocuklarımızı ziyaret ederek yalnız olmadıklarını onlara hissettirmeye çalışıyoruz. Bu tür faaliyetlerimiz bundan sonra da devam edecektir” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel