Bayan Kızılcık otistiklerin yanında

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trabzon Otistik Çocuklar Merkezi’nde görev yapan öğretmenleri ve burada eğitimlerini sürdüren öğrencileri ziyaret etti.Bayan Kızılcık “Çok meşakkatli bir görevin

Bayan Kızılcık otistiklerin yanında

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Trabzon Otistik Çocuklar Merkezi’nde görev yapan öğretmenleri ve burada eğitimlerini sürdüren öğrencileri ziyaret etti.

Bayan Kızılcık “Çok meşakkatli bir göreviniz var” dediği öğretmenlere teşekkür ederek görevlerinde başarılar diledi. Otistik çocukların eğitiminin Türkiye’nin geleceği için son derecede önemli olduğunu vurgulayan Bayan Kızılcık öğretmenlerin bu zor ama bir o kadar da önemli görevi başarı ile yerine getirdiğini belirterek, “Yavrularımızın öğretmenleri sayesinde iyi bir eğitim alarak hayatlarını idame ettirmeleri son derecede önemlidir. Siz öğretmenlerimiz bu görevi başarı ile yerine getiriyorsunuz. Uzun ince bir yoldayız. Sabırla şefkatle sorunları hep beraber aşacağız” dedi. Bu sabrın daha da artarak devam etmesini diliyorum. Hepinize göstermiş olduğunuz özverili çalışmadan dolayı defalarca teşekkür ediyorum” dedi.

Bayan Kızılcık, Otistik Çocuklar Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerle tek tek ilgilendi. Öğrenciler, veliler ve öğretmenlerle birlikte pasta keserek “Öğretmenler Günü”nü kutladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler