Bayan Kızılcık küçük Diyar'la...

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, geçirdiği trafik kazasında yaralanan minik depremzedeyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Sema Kızılcık ve Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Trabzon'da misafir edilen Vanlı Çakır ailesinin k

Bayan Kızılcık küçük Diyar'la...

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, geçirdiği trafik kazasında yaralanan minik depremzedeyi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Sema Kızılcık ve Trabzon Vali Yardımcısı Mahmut Halal, Trabzon'da misafir edilen Vanlı Çakır ailesinin kaza geçiren 5 yaşındaki çocukları Diyar Çakır'ı tedavi gördüğü Tıp Fakültesi'nde ziyaret etti. Diyar Çakar'ın annesi Muazzez ve babası Zeynel ile de görüşen Kızılcık, ailenin ihtiyaçlarını karşılayacaklarını ifade etti. Depremden kurtularak Trabzon'a gelen ailenin küçük çocuklarının kaza geçirmesinin kendilerini çok üzdüğünü ifade eden Sema Kızılcık, "Bu ailemiz Van'da herkesi acıya boğan depremden kurtularak ilimize geldi. Biz de onları ilimizde misafir etmekteyiz. Henüz 5 yaşında olan Diyar bir trafik kazası geçirmiş. Olayı duyunca çok üzüldüm, sizlerin yanında olmak istedim. Doktorlar hayati bir tehlikenin olmadığını ifade ettiler. Ben de duyunca çok mutlu oldum. Doktorlarımız ve çalışanlar küçük Diyar'ımızın en kısa sürede ayağa kalmasını sağlayacaktır. Sizlerin yanınızda olduğumuzu unutmayın, ihtiyaçlarınızı çekinmeden bize iletin" dedi.

Muazzez ve Zeynel Çakır çifti, Kızılcık ve Vali Yardımcısı Halal'ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Trabzon'da bulunmaktan mutluyuz. Devletimizin yanımızda olması çok güzel. Şu anda da bizleri bu acılı günümüzde yalnız bırakmadıkları için Sayın Valimizin eşi Sema Kızılcık ve Vali Yardımcımız Mahmut Halal'a teşekkür ediyorum" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler