Bayan Kızılcık İncelemelerde bulundu

 Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği'nin organize ettiği programa katıldı.  Programlara bayan Kızılcık'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, Kamil Sarıaslan'ın eşi Nihal Sarıaslan,

Bayan Kızılcık İncelemelerde bulundu

 

Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği'nin organize ettiği programa katıldı. 
 
Programlara bayan Kızılcık'ın yanı sıra Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk, Kamil Sarıaslan'ın eşi Nihal Sarıaslan, Vakfıkebir İlçe Kaymakamı Sedat Sırrı Arısoy ve eşi aynı zamanda da Vakfıkebir Yaşama Katkı Derneği Başkanlığını yürüten Aylin Arısoy, bazı müdürler ile görevliler katıldı.
 
İlk olarak İlçedeki Mesleki Teknik Eğitim Merkezi bünyesinde bulunan ve geçtiğimiz yıl eğitime başlayan ana sınıfını ziyaret eden bayan Kızılcık, burada kalan çocuklarla ilgilenerek onlara çeşitli hediyeler verdi.
 
Ardından aynı liseye bağlı Karınca Kadınlar atölyesini de ziyaret eden bayan Kızılcık, atölyedeki bayanların yaptıkları çalışmaları yakından inceledi. Karınca Kadınlar ismini çok beğendiğini ifade eden bayan Kızılcık, "Kaymakam beyi ve eşi buraya geldiği günden beri çok önemli çalışmalara imza atıyor. Bir yıl önce bir dernek kurdular ve bu dernek ile anlamlı çalışmalar yürütüyorlar. Çalışmalarından dolayı onlara teşekkür ediyorum. Bir yılın sonunda bu atölyeyi görmekten gurur duydum. Trabzon'lu kadınlarımız adına mutlu oldum, atölye çalışanlarını da ayrıca kutluyorum. Burada çalışan kadınlarımız eğitim süreçlerini tamamladıklarında kendi ayakları üzerinde durabilecekler. Atölyemizde 16 kadınımız çalışmaktadır. Bunların hiç bir sosyal güvencesi yok ama projenin sonunda hepsi birer meslek sahibi olacaklar" dedi.
 
Ziyarette Karınca Kadınlar atölyede kendi elleriyle yaptıkları hediyeleri bayan Kızılcık'a sundular.
 
Karınca Kadınlar Atölyesi ziyaretinin ardından Derneğin organize ettiği yemeğe katılan bayan Kızılcık burada Dernek Başkanı Aylin Arısoy ve yöneticilerle bol bol sohbet etti. Yemekte Dernek Başkanı Arısoy, Bayan Kızılcık'a bazı hediyelerle birlikte üzerinde, 'Sema Kızılcık' yazan Vakfıkebir ekmeği verdi.
 
Yardıma muhtaç bir aile için beraberindekilerle İlçe'ye bağlı Rıdvanlı Köyü'ne giden Bayan Kızılcık, burada engeli bir çocuğu olan Birinci ailesine ziyarette bulundu. Mevlüt Birinci'nin engelli kız çocuğu Havva'yla yakından ilgilenen bayan Kızılcık, ona çeşitli hediyeler verdi. Vali eşini ve beraberindekileri ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduğunu ifade eden Havva Birinci'nin annesi Ayşe Birinci de, Allah sizleri başımızdan eksik etmesin. Devletimiz var olsun. Bizleri hiç yalnız bırakmıyorsunuz. Zor günlerimizde hep yanımızda oldunuz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler