Bayan Kızılcık engellilere yalnız bırakmıyor

 Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret etti.  Beraberinde Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk ile birlikte Altı Nokta Körler Derneği'ne giden Bayan Kızılcık, Başkan Mehmet Çiçek'ten dernek faa

Bayan Kızılcık engellilere yalnız bırakmıyor

 Trabzon Valisi Dr.Recep Kızılcık'ın eşi Sema Kızılcık, Altı Nokta Körler Derneğini ziyaret etti.

  Beraberinde Vali Yardımcısı Cezmi Batuk'un eşi Arzu Batuk ile birlikte Altı Nokta Körler Derneği'ne giden Bayan Kızılcık, Başkan Mehmet Çiçek'ten dernek faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Engelli vatandaşların sıkıntılarını dinleyen Bayan Kızılcık, onların yaşamlarını en iyi şekilde sürdürmeleri için elinden gelen yardımı yapacağını söyleyerek, daha önce vermiş olduğu söz gereği hayırseverlerin katkılarıyla elde edilen bir miktar parayı derneğin yıllık kirasında kullanılmak üzere başkana sundu. Derneğin kirasını ödeme konusunda yardımcı olacağının sözünü veren Sema Kızılcık, "Trabzon'da bulunduğum sürece engellilere destek vereceğim" dedi.

 Dernek başkanı Mehmet Çiçek ise, dernek adına bayan Kızılcık'a teşekkür ederek, "4 yıldır kiramızı ödüyorsunuz. Bunu yapmasanız bile yanımıza geliyorsunuz ya bu bize çok büyük moral kaynağı oluyor. Sizin bu iyiliğinizi asla unutmayacağız. Sayın Valimiz Dr. Recep Kızılcık da bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayarak fırsat buldukça tüm etkinliklerimize katılıyor. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin" diye konuştu. - Trabzon

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel