Bayan Bayraktar'dan ziyaret!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar, Trabzon AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Havva Gümüş ve beraberindekiler ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nd

Bayan Bayraktar'dan ziyaret!

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar, Trabzon AK Parti Halkla İlişkiler Başkanı Havva Gümüş ve beraberindekiler ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde tedavi gören çocukları ziyaret etti.

Hasta çocuklarla tek tek ilgilenen ve oyuncak dağıtan Bayraktar, Pediatrik Cerrahi, Pediatrik Hematoloji ve Onkoloji, Pediatrik Yeni Doğan Yoğun Bakım Ünitesi, Enfeksiyon servislerini ziyaret etti. Emine Bayraktar, hasta çocuklara oyuncak araba ve bebek dağıtırken hasta çocukların annelerine de eşarp dağıttı.

Bayraktar, ailelerin dertlerini dinlerken, AK Parti Hükümeti döneminde sağlıkta yapılan çalışmaları anlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel