Bayan Bayraktar çocuk yuvasında

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar ve beraberindekiler Fatih Çocuk Yuvası’nda kalan çocukların yaptığı el işi ve resim sergisinin açılışına katıldı.Açılışa Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan F

Bayan Bayraktar çocuk yuvasında

AK Parti Trabzon Milletvekili adayı ve eski TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar’ın eşi Emine Bayraktar ve beraberindekiler Fatih Çocuk Yuvası’nda kalan çocukların yaptığı el işi ve resim sergisinin açılışına katıldı.

Açılışa Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Valisi Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık, Emine Bayraktar, AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Bezirganoğlu ve davetliler katıldı. Açılış öncesinde oynanan halk oyunlarını ilgi ve beğeniyle izleyen Bayraktar daha sonra çocukların yapmış oldukları resim sergisini gezdi. Bayraktar, burada yaptığı konuşmada “Çocuklar burada çok iyi bir eğitim aldıkları ortada. Yapmış oldukları bu resimlerle yeteneklerini ortaya koymuş olup buda ileride iyi bir sanatkar olacaklarının göstergesidir. Bu çocuklar bizim de çocuklarımızdır.

Bunlara elimizden gelenin daha fazlasını yaparak bunları mutlu etmek bizim görevimiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel