Batan teknede kaybolanlar için çalışma durdu

Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek kaybolan 4 kişiyi arama çalışmalarına, olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verildi. Alabora olan tekneden göle düşen 7 kişid

Batan teknede kaybolanlar için çalışma durdu
Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan tekneden göle düşerek kaybolan 4 kişiyi arama çalışmalarına, olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verildi.
 
Alabora olan tekneden göle düşen 7 kişiden birinin cesedini çevre sakinlerinin, 2 kişinin cesedini ise deniz polisi dalgıçlarının bulduğunu anımsatan yetkililer, kayıp 4 kişiyi arama çalışmalarına olumsuz hava koşulları nedeniyle ara verildiğini bildirdi.
 
Yetkililer, göl suyu sıcaklığının azaldığını, ekipler için bu durumun riskli olduğunu belirterek, kayıp Yunus Emre Erol (20), Yunus Semiz (38), Bilgin Namlı (15) ve Mehmet Ali Semiz'i (35) arama çalışmalarına yarın erkenden başlanacağını kaydetti.
 
Çalışmaları izleyen Sarıköy Mahallesi muhtarı ve balıkçı kooperatifi başkanı Haydar Aşçı, yaptığı açıklamada, tekneyle göle açılan 7 kişinin bölgeye dün akşam geldiğini vurgulayarak, "Ava gideceklerini söylediler. 'Gitmeyin, batarsınız' dedim ama ikna olmadılar. Sonra gitmişler. Sabah duyduk ki tekneleri batmış" dedi.
 
Haberi alır almaz hava şartları nedeniyle güçlükle olay yerine gittiklerini ifade eden Aşçı, "Alabora olan teknenin ucu gözüküyordu. Bir cesedi kıyıya çıkardık, gölde iki kişiyi daha gördük ancak onların cesedine ulaşamadık" diye konuştu.
 
Bafra ilçesinde avlanmak için Sarıköy Mahallesi'ndeki Gıcı Gölü'ne açılan ve fırtına nedeniyle alabora olan teknedeki 7 kişiden Dursun Namlı'nın (30) cesedi çevre sakinlerince, Muharrem Türkmen (37) ile Niyazi Türkmen'in (30) cesetleri ise deniz polisi ekiplerince bulunarak kıyıya çıkarılmıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel