Batan geminin mürettebatı o anları anlattı

 Rize’nin Çayeli İlçesi’nde özel bir şirkete ait çimento dolum tesisinin limanında yaşanan gemi kazasında kısman batan gemiden kurtarılan yaralı mürettebat yaşadıkları korku dolu dakikaları anlattı.  Bir kişinin öldüğü gemiden yaralı olarak kurtarılan Bil

Batan geminin mürettebatı o anları anlattı

 

Rize’nin Çayeli İlçesi’nde özel bir şirkete ait çimento dolum tesisinin limanında yaşanan gemi kazasında kısman batan gemiden kurtarılan yaralı mürettebat yaşadıkları korku dolu dakikaları anlattı. 
 
Bir kişinin öldüğü gemiden yaralı olarak kurtarılan Bilal Kaptan isimli mürettebat yaşadığı korku dolu dakikaları “Makine dairesinde çalışıyordum. Biranda gemi iskele tarafına yattı. Bulunduğum kabin hızla su dolmaya başladı. Düştüğüm için biran dengemi kaybetmiştim. Bir süre sonra sesler duydum. Karşılık olarak ses verdim. Demir kesilerek çıkartıldım” dedi.
Gemide ikinci çarkçı olarak görev yapan Mustafa Yalçın ise yaptığı açıklamada, “Bir anda yan yattık. Gemi hızla su almaya başladı. Tazyikli su bizi sağa sola çarptı. Güçlükle gemiden çıkartıldık” diye konuştu.
 
Kaptan ve Yalçın tedavileri Rize Devlet Hastanesi’nde sürüyor. Her iki mürettebatın da sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel