Başkanlardan Kadir Gecesi kutlaması

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Kadir Gecesi kutlama mesajı yayınladı. Ulusoy ve Hacısalihoğlu'nun ortak yayınladığı mesajda Ramazan ayının en mübarek gününün Kadir Gecesi old

Başkanlardan Kadir Gecesi kutlaması
Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ali Osman Ulusoy ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu Kadir Gecesi kutlama mesajı yayınladı.
 
Ulusoy ve Hacısalihoğlu'nun ortak yayınladığı mesajda Ramazan ayının en mübarek gününün Kadir Gecesi olduğu ifade edilerek, en kutsal gecenin tüm Müslümanlara hayırlar getirmesi temennisinde bulunuldu.
 
Mesajda şöyle denildi. "Ramazan ayının 27. gecesine denk gelen Kadir Gecesi Kur'an-ı Kerim'in vahiy yoluyla Hz. Muhammed'e gönderilmeye başlandığı gecedir. Ramazan ayının ve tüm yılın en mübarek gecelerinden biri Kadir Gecesi'dir.." 
 
Hoşgörünün,  birlik ve dayanışmanın arttığı Ramazan ayında Kadir Gecesi'nin başta üyelerimiz olmak üzere tüm halkımıza ve iş dünyamıza sağlık, huzur, ve mutluluk getirmesi  istendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel