Başkanın Mahalle gezileri sürüyor

Başkan Gümrükçüoğlu Beşirlide bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın halini hatırını soran Gümrükçüoğlu, iş yeri sahiplerine belediyeden bir istekleri olup olmadığını sordu. Ziyareti sırasında yolda rastladığı yaşlı b

Başkanın Mahalle gezileri sürüyor
Başkan Gümrükçüoğlu Beşirlide bulunan esnafları ziyaret ederek hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnafın halini hatırını soran Gümrükçüoğlu, iş yeri sahiplerine belediyeden bir istekleri olup olmadığını sordu.
 
Ziyareti sırasında yolda rastladığı yaşlı bir teyzenin söyledikleri Başkan Gümrükçüoğlu'na moral verdi. Gümrükçüoğlu, yolda rastladığı yaşlı teyzenin halini hatırını sorması üzerine yaşlı kadın, " Sizlerden Allah razı olsun sizden ve yönetiminizden çok memnunuz. 1967'den beri Trabzon'dayım, bu zaman kadar hiç böyle bir gelişme ve bu kadar güzel bir temizlik görmedim. Bizlere de Allaha da çalışmalarınızla layık oldunuz" diye konuştu.
 
 
20130623aw000178_01.20130623140927.jpg
 
Yaşlı kadının güzel sözlerinin ardından ziyaretlerine devam eden Gümrükçüoğlu ev hanımı bir vatandaşın Atasu Barajı ile ilgili sorusuyla karşılaştı. Başkan Gümrükçüoğlu " Trabzon'umuzun içme suyunu karşılayan Atasu Barajı'nın temizliği bizler için çok önemlidir. Bu sebepten gerekli koruma tedbirlerini alıyoruz. Tabi herkesin bildiği gibi Atasu Barajı'ndan gelen suyumuz 3 kademeli bir arıtmadan geçtikten sonra şehre veriliyor. Esiroğlu Arıtma Tesislerimizde yeni kurduğumuz ozonlama ünitelerini de çalıştırarak devreye soktuk . İçme suyu standartları bakımından çok sağlıklı ve güzel bir suyumuz var. Türkiye'nin en iddialı suyunu üretiyoruz. Ben de şahsen evimde ve işimde o suyu içiyorum" diye cevap verdi.
 
Gümrükçüoğlu her zaman olduğu gibi gezisinde çocukları yine unutmayarak yanında getirdiği hediyeleri ve çikolataları kendilerine verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel