Başkan'ın ilk iftarı Yeşiltepe'de

Başkan Gümrükçüoğlu ilk iftarını Yeşiltepeli vatandaşlarla birlikte açtıTrabzon Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ve ilçeler ile merkez mahallelerde düzenlediği iftar programları bu yıl da devam ediyor.Ramazan’ın ilk günü Ortahisar ilçesi Yeş

Başkan'ın ilk iftarı Yeşiltepe'de

Başkan Gümrükçüoğlu ilk iftarını Yeşiltepeli vatandaşlarla birlikte açtı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin geçen yıl başlattığı ve ilçeler ile merkez mahallelerde düzenlediği iftar programları bu yıl da devam ediyor.

Ramazan’ın ilk günü Ortahisar ilçesi Yeşiltepe Mahallesi’nde düzenlenen iftara vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Mehmet Akif Ersoy İlkokulu bahçesinde düzenlenen iftara katılan vatandaşlara teşekkür eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu , “Trabzon’da Ramazan ekmeğini paylaşmaktır. Barıştır, kardeşliktiler, kucaklaşmadır.” dedi

AK Parti İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Kadın kolları il başkanı Bahar Ayvazoğlu ve  Ak Parti Ortahisar İlçe Başkanı Temel Altunbaş’ın da katıldığı iftar öncesi tüm masaları dolaşarak vatandaşların Ramazan ayını tebrik eden Başkan Gümrükçüoğlu, tüm katılımcılara üzerinde ayet ve hadislerin yer aldığı kartela hediye etti.

Çorba, güveç, pilav ve tatlıdan oluşan menü ile mahalleliler ile birlikte iftar açan Başkan Gümrükçüoğlu programda yaptığı konuşmada Ramazan ayının Trabzon'a, ülkeye, İslam alemine ve bütün insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti. Gümrükçüoğlu, "Trabzon'da Ramazan barış demektir. Trabzon'da Ramazan kardeşlik demektir. Trabzon'da Ramazan huzur demektir. Trabzon'da Ramazan ekmeğimizi paylaşmak demektir. Hepimizin ramazanı mübarek olsun. Buraya gelmekle bize şeref ve onur verdiniz.” İfadelerini kullandı.

Gümrükçüoğlu, “Dünyada Müslüman coğrafyalar olan Arakan’ da, Myanmar’da, Doğu Türkistan’da, Çeçenistan’da, Irak’ta, Suriye’de, Filistin’de, Mısır’da bütün İslam coğrafyalarında Bosna Hersek’te, Makedonya’da ve Müslüman olmayanlar da dahil olmak üzere zulümlerin kalkması, mazlumlara sahip çıkılması, insanların mutlaka barış ve kardeşliğe ulaşmaları için bu birlikteliğimizin zulmedenlere mesaj olmasını temenni ediyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.

dsc_5814.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel