Başkanın bu projesi tutuldu!

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Belediyesince hazırlanan Ambalaj Atıkları Yönetim Planı dahilinde son 2 ayda 42 siteye ve 21 markete ambalaj atığı toplama konteynırı, okullara, resmi kurumlara ve iş yerlerine toplam 585 adet iç mekan kutu

Başkanın bu projesi tutuldu!

Gümrükçüoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Trabzon Belediyesince hazırlanan Ambalaj Atıkları Yönetim Planı dahilinde son 2 ayda 42 siteye ve 21 markete ambalaj atığı toplama konteynırı, okullara, resmi kurumlara ve iş yerlerine toplam 585 adet iç mekan kutusu, Tıp Fakültesine 1 adet, üniversite kampus içine 1 adet, Forum AVM'ye 2 adet olmak üzere toplam 4 adet kanca lift sistemli konteynır yerleştirildiğini belirtti.

 

Tanıtım ve bilgilendirme amaçlı ise bin 500 el broşürü, 210 afiş dağıtıldığını, toplam 29 okulda 2 bin 165 öğrenciye slayt sunumlu eğitim verildiğini ifade eden Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

 

''Yapılan çalışmalar ülke ekonomisi ve çevre temizliği açısından önemlidir. Trabzon Belediyesi olarak yaptığımız bu çalışmalar ile daha yaşanılabilir bir çevreyi hedefliyoruz. 1 ton kağıdın geri kazanılması ile birlikte 17 ağacın kurtarıldığı düşünülürse, şu anda biz Trabzon Belediyesi olarak sadece günde 340 ağacı kesilmekten kurtarıyoruz demektir. Bu çalışmalarımızı 2013 yılına kadar tüm Trabzon geneline yaymış olacağız.Bu işleri başarırken halkımızın desteğini de her zaman görüyoruz. Fakat bu desteğin daha da artması ile birlikte tüm Türkiye'ye Trabzon halkının çevreye olan duyarlılığını göstermek istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler