Başkan'dan sanayi esnafına aşure ikramı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Büyük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafa aşure ikram etti ve Muharrem aylarını kutladı.Trabzon Belediyesi’nin Mehter Takımı’nın verdiği konser ile başlayan etkinlikte Büyük Sanayi Sitesi Dernek Baş

Başkan'dan sanayi esnafına aşure ikramı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Büyük Sanayi Sitesi’ni ziyaret ederek esnafa aşure ikram etti ve Muharrem aylarını kutladı.

Trabzon Belediyesi’nin Mehter Takımı’nın verdiği konser ile başlayan etkinlikte Büyük Sanayi Sitesi Dernek Başkanı Ayhan Arpacı, tüm İslam âleminin Muharrem ayını tebrik etti ve sitelerinde yaptıkları anlamlı etkinlikten dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.

Başkan Gümrükçüoğlu ise yaptığı konuşmada, birlikteliğin, bereketin, yardımlaşmanın ve dayanışmanın günü olan Aşure günü için şehir genelinde bazı etkinlikler yaptıklarını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Bu anlamlı ay ve günde saniye esnafımızla birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Aşure Günü nedeniyle düzenlenen etkinliklerin Trabzon'daki birlik, beraberlik ve dayanışma duygularının ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor. Bu mübarek ayın bütün İslam dünyasına ve insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyoruz'' ifadelerini kulandı.

Duaların yapılmasının ardından Başkan Gümrükçüoğlu sanayi esnafını dolaşarak aşure ikram etti. Sanayi esnafı duyarlılıklarından dolayı Başkan Gümrükçüoğlu’na teşekkür etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler