Başkan'dan sanata destek

Femin-Art Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek sanata ve sanatçıya yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gü

Başkan'dan sanata destek

Femin-Art Kadın Sanatçılar Derneği Başkanı Şükran Üst ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nu ziyaret ederek sanata ve sanatçıya yaptığı katkılardan dolayı plaket verdi.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Femin-Art Kadın Sanatçılar Derneği tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek “Dünya Kadınları Tuvalinde Renklerle Evliya Çelebi” resim festivaline de ellerinden gelen katkıyı vermeye hazır olduklarını söyledi.

Dernek Başkanı Şükran Üst ulusal ve uluslararası kadın sanatçıların katılımıyla Trabzon’da bu yıl 4. Resim Festivalini düzenleyeceklerini belirterek, “ Bu yıl ki festivalin konusu ‘Dünya kadınlarının Tuvalinde Renklerle Evliya Çelebi’. Trabzon’a gelecek sanatçılar canlı performans resim çalışması, sergi ve paneller düzenlenecek. Trabzon’un kültürünü, tarihini ve sanatını yansıtacak çalışmalarımızda bizlere her zaman destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu

Uygarlık kenti olan Trabzon’da yapılan sanatsal ve kültürel etkinliklere katkı ve destek vermeye gayret ettiklerini belirten Başkan Gümrükçüoğlu, “ Bu yıl dördüncüsü yapılacak resim festivaline de gerekli katkıyı sağlayacağız. Festivale katılacak yerli ve yabancı sanatçının buradan en güzel izlenimlerle ayrılmaları ve rahat bir ortamda çalışmalarını sürdürmelerine yardımcı olmak için gayret göstereceğiz. 4. Uluslar arası resim festivalinin kentimiz ve ülkemiz sanatına önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum” diye konuştu.  

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler