Başkan'dan görevlilere jest

 Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Park Bahçeler Müdürlüğü personelini ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.      Gümrükçüoğlu, gelecek kuşaklara iyi bir şehir bırakmak için tüm belediye personeli ile aile ortamı i

Başkan'dan görevlilere jest

 

Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Park Bahçeler Müdürlüğü personelini ziyaret ederek özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. 

     Gümrükçüoğlu, gelecek kuşaklara iyi bir şehir bırakmak için tüm belediye personeli ile aile ortamı içinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, ''Bu kentin her metrekaresinde sizlerin emekleri ve alın teriniz vardır. Gayretlerinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum'' dedi. 

     Çok önemli bir görev yapan personeli sabahın erken saatinde ziyaret ederek onlarla sohbet etmek istediğini anlatan Gümrükçüoğlu, ''Sizlerin çalışmalarıyla ilimize dışarıdan gelen misafirlerimiz Trabzon'umuzun değiştiğini ve güzelleştiğini görüyor. Parklarda ve bahçelerde, yol kenarlarında çalışıyorsunuz. Sizlerin güvenliği ve sağlığı için gerekli önlemleri itina ile almaktayız. Sizlerin emekleri ve gayretleriyle bu şehir güzelleşiyor. Siz bizim halka yansıyan yüzümüzsünüz. Sizden ricam birlik ve beraberliğinizi koruyarak sevgi ve saygı içerisinde çalışmalarınıza devem etmenizdir'' diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler