Başkan'dan baraj protestosu

Artvin’in Yusufeli İlçesinde gerçekleşen “İkinci Diriliş Mitingi” ile  baraja yönelik  seslerini duyurmaya çalışan ilçe halkının tepkisine Demokrat Parti Yusufeli İlçe Başkanı Ahmet Keleş’in yaptığı eylem damgasını vurdu. Çoruh’un azgın ve soğuk sularına

Başkan'dan baraj protestosu

Artvin’in Yusufeli İlçesinde gerçekleşen “İkinci Diriliş Mitingi” ile  baraja yönelik  seslerini duyurmaya çalışan ilçe halkının tepkisine Demokrat Parti Yusufeli İlçe Başkanı Ahmet Keleş’in yaptığı eylem damgasını vurdu.

 Çoruh’un azgın ve soğuk sularına kendini bırakan ve saatlerce suda kalan DP İlçe Başkanı Ahmet Keleş 46 gün arayla ikinci kez yapılan eyleme Belediye Başkanı ve AK Parti’den ve kimsenin katılmamasına büyük tepki gösterdi.

Bizler burada mağduriyetimiz dile getiriyoruz. Şunu bir kere daha yineliyorum. Bu Platform Yusufeli halkının mağduriyetini ortadan kaldırmak için Yusufelili STK ve Siyasi partilerin bir araya gelerek kurulmuştur. Lakin AKP ve belediye Başkanı katılmayarak bir anlamda bize takoz olmuşlardır. 

bas-001.jpg
Hani işçiler grev yapar da işveren lokavt uygular ya tıpkı ona benziyor. Yusufeli yeni yerleşim yerine makineleri çıkararak bizim gazımızı alıyorlar. Peki, kamulaştırma ücretleriyle ilgili bir çalışma, yeniden gözden geçirme gibi bir girişimde bulundular mı? Bizim en büyük mağduriyetimiz ilçemizi, köyümüzü, geçmişimizi, geleceğimizi kaybediyoruz. Nerede Yusufeli Barajı’nın temelini atan ve sözler verenler? Neden bu konuda bir tek kelime etmiyorlar? Sadece yeni yerleşim yeriyle ilgili açıklama yapılıyor. Göl Manzaralı Çiçek gibi Yusufeli deniyor! Toprağı kalmayanın çiçeği mi kalır? “dedi. Yusufeli Platformunun 16 Mart’ta gerçekleştirdiği eyleme CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan ile birlikte MHP-SP-ve DSP parti ilçe ve yönetimleri ile ilçe halkı katılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Bölgesel