Başkan'dan 23 Nisan mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “23 Nisan, bir milletin bağımsızlık meşalesini alevlendiren önemli adımlardan birisi olmuştur” dedi.Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 92. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bay

Başkan'dan 23 Nisan mesajı

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, “23 Nisan, bir milletin bağımsızlık meşalesini alevlendiren önemli adımlardan birisi olmuştur” dedi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 92. yıldönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gümrükçüoğlu: “23 Nisan, Türk milletinin yok olmadığını, işgallere, bölünmeye karşı bütün imkânlarını seferber ederek dünyaya varlığını kanıtladığı gün olarak tarihteki yerini almıştır. 

Bir millet ve devlet olarak yeniden tarih sahnesine çıkma yolunda önemli kararlar alan, en önemlisi de millet egemenliğini esas alarak kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisimiz, bugün 92. yaşına girmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, bu günü tüm dünya çocuklarına armağan ederek, gelecek nesillere ne kadar değer verdiğini ve onlara ne kadar güvendiğini ortaya koymuştur.

Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın sağlıklı, eğitimli ve mutlu bireyler olarak hayata devam etmeleri en büyük arzumuz; özgür düşünceli, donanımlı ve yetenekli gençler olarak yetiştirilmeleri ortak hedefimizdir.

Bu vesileyle 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 92.yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar, çocuklarımıza aydınlık yarınlar diler selam ve saygılar sunarım.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler