Başkan'a İBB'lilerden ziyaret

Trabzon Belediye Meclis üyesi Halil İbrahim Demirtaş ve Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun'unda katıldığı ziyarette, İBB Gençlik Meclisi İzleme Komisyonu Başkanı Mücahit Saatcioğlu, Eğitim ve Öğrenci Sorunları Komisyon Başkanı Kaan Fer

Başkan'a İBB'lilerden ziyaret

Trabzon Belediye Meclis üyesi Halil İbrahim Demirtaş ve Trabzon Belediye Gençlik Meclisi Başkanı Muammer Tosun'unda katıldığı ziyarette, İBB Gençlik Meclisi İzleme Komisyonu Başkanı Mücahit Saatcioğlu, Eğitim ve Öğrenci Sorunları Komisyon Başkanı Kaan Ferahlı, Eğitim ve Öğrenci Sorunları Komisyon Raportörü Ramazan Çetin, Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu'na '7 Bölgeye 7 Kütüphane Projesi' kapsamında Bayburt'ta yaptıracakları kütüphane ile ilgili bilgi verdi.

Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, ülkenin geleceğini emanet edecekleri gençlerin yaptıkları başarılı çalışma ve organizasyonların kendilerini mutlu ettiğini belirterek, ''Bu proje gerçekten takdir edilmesi gereken bir organizasyon. Proje kapsamında Bayburt'ta açtığınız kütüphaneden dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu ülkede bizden sonra güvenebileceğimiz ve ülkeyi kendilerine teslim edeceğimiz gençlerin başarılı çalışmalar yapması bizleri çok sevindiriyor'' dedi.

Gümrükçüoğlu, göreve geldikten sonra kurdukları Trabzon Belediye Gençlik Meclisi'ninde başarılı çalışmalara imza attığına işaret ederek, gençlerin birlik içerisinde sosyal, kültürel ve eğitimsel organizasyonlar gerçekleştirmeleri tavsiyesinde bulundu.

Ziyaretin anısına İBB Gençlik Meclisi üyeleri Başkan Gümrükçüoğlu'na plaket verirken, Gümrükçüoğlu ise gençlere çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel